Εορτή Ζωοδόχου Πηγής Χατζηκυριακείου

IMG_2593Την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, εόρταζε ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Χατζηκυριακείου. Την Πέμπτη 02/05, παραμονή της εορτής, στις 18:30 τελέστηκε πανηγυρικός, αρχιερατικός εσπερινός και αρτοκλασία. Στη συνέχεια, έγινες η λιτάνευση της ιεράς εικόνας και στις 22:00 θα εψάλη η Ιερά Παράκληση. Την Παρασκευή 03/05, ανήμερα της εορτής, το πρωί τελέστηκαν ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Στις 18:00 τελέστηκε μεθεόρτιος εσπερινός και Ιερά Παράκληση.

Προσήλθαμε και μεις την παραμονή της γιορτής για να λάβουμε μέρος στις ιερές ακολουθίες και να παρακαλέσουμε την Παναγία, την Ζωοδόχο πηγή του κόσμου, να μας έχει καλά και να μας προστατεύει.

Στις ιεIMG_2624ρές ακολουθίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Βλαχάκο, τους κ.κ. Αντιδημάρχους Σταύρο Βοϊδονικόλα, Κυριάκο Σιγαλάκο, Νανά Γλύκα, τους κ.κ. Πολιτευτές: Εύα Καμπίτση, Ζωή Ρούσσου, Πέτρο Μούγιο, τον Στρατηγό Νίκο Μανωλάκο, τον Ναύαρχο Λεωνίδα Μανωλάκο, τον Διοικητή της Τροχαίας κ. Φώτη Νικολάκη, τον Πολιτευτή και πρώην Περιφερειάρχη κ. Σπύρο Σπυρίδων, τον πρώην Δήμαρχο κ. Γιάννη Γλύκα, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Α΄ Διαμερίσματος κ.κ. Γκόλφη και Αλιφραγκή, την πρόεδρο του ΟΠΑΝ κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Πρόεδρο του Φοίνικα κ. Ανδέα Κιοσσέ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *