Επαγγελματικό επιμελητήριο Πειραιά Συνεδρίαση και κοπή πίτας

IMG_8034Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/02/2019 η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, υπό την Προεδρία του Προέδρου κ. Ιωάννη Βουτσινά.

Στη συνέχεια στα πλαίσια της υποχρέωσης της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου προς τα μέλη του, ακολούθησε ημερίδα μικρής διάρκειας με θέμα: “Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση”, με εισηγητή το Σύμβουλο Επιχειρήσεων κ. Εμμανουήλ Νικολαϊδη.

Μετά το πέρας της Ημερίδας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου, την οποία ευλόγησε ο 7 Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου Προϊσταμένου του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί το Ε.Ε.Π. υπό την Προεδρία του Ιωάννη Βουτσινά, τόνισε την δέσμευση του για στενή συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με τα Επιμελητήρια και τους Επαγγελματικούς Φορείς για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της οικονομίας.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης της Κ.Ε.Ε.Ε κ. Ιωάννης Βουτσινάς ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους μια καλή και δημιουργική χρόνια και στη συνέχεια έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης σύντομες παρεμβάσεις, σε κλίμα σύνθεσης είχαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Π. κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον κ. Πατούλη, ο οποίος και προλόγισε τον καλεσμένο, ο κ. Λεωνίδας Μίχας Μέλος Δ.Σ. του Ε.Ε.Π. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σγουρού, ο κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος Μέλος Δ.Σ. και Υπεύθυνος Προβολής και Επικοινωνιακής Πολιτικής του Ε.Ε.Π. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον κ. Πατούλη, ο κ. Ζαχαρίας Πελέκης Μέλος Δ.Σ του Ε.Ε.Π.Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Χαϊκάλη και η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη Μέλος Ε.Ε.Π. Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην περιφέρεια Νήσων Πειραιώς με το συνδυασμό του κ. Πατούλη.

Κλείνοντας τη συνεδρίαση, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βουτσινάς ευχήθηκε στον κ. Πατούλη καλή επιτυχία και καλή θητεία στο δύσκολο έργο της Περιφέρειας. Επίσης, συνεχάρει τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ε.Π. που συμμετέχουν στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, γιατί πιστεύει ότι η ισχυροποίηση της κοινωνίας μπορεί να επιτευχθεί από την συμμετοχή και εμπλοκή των ανθρώπων της αγοράς στα κοινά και έκλεισε με το σύνθημα Ισχυρή Αγορά-Ισχυρή Κοινωνία!

Στο τέλος της συνεδρίασης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *