Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.Λειτουργία Υδατοδρομίων στον Πειραιά και τον Αργοσαρωνικό Ημερίδα στο ΠΑ.ΠΕΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ1Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά, η Ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά με θέμα «Λειτουργία Υδατοδρομίων στον Πειραιά και τον Αργοσαρωνικό & Επιχειρηματικές Προοπτικές».

Την Ημερίδα που εντάσσεται στις «Ημέρες Θάλασσας 2019» του Δήμου Πειραιά, παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και του Αργοσαρωνικού.

Ο Πρόεδρος τουΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ3 Ε.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βουτσινάς στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο πολυδιάστατο ρόλο του Επιμελητηρίου και την ενεργή συμβολή του υπό την νέα Διοίκηση που ανέλαβε το 2018, στην Κοινωνική και Επιχειρηματική Ανάπτυξη των περιοχών αρμοδιότητας του.

Στην Ημερίδα επίσης απεύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκομένους, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Δρ. Άγγελος Κότιος, ο οποίος ανέδειξε την κομβικής σημασίας χρησιμότητα του Πανεπιστημίου σε σημαντικά επιχειρηματικά πλάνα, υπερτονίζοντας την εξωστρέφεια που διακρίνει το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη το Ε.Ε.Π. για τη πρωτοβουλία της συγκεκριμένης δράσης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις προοπτικές ανάδειξης της πόλης του Πειραιά με δεδομένη την εγκεκριμένη χρηματοδότηση της Ο.Χ.Ε. που αξιοποιείται ήδη και θα ολοκληρωθεί στην επόμενη θητεία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *