ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.Ημέρες θάλασσας 2019

επίδειξηΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, το βραδάκι, στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, η οποία πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2019».

 

 

Στην εκδήλωση, που τελούσ ε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης παρουσίασαν τις τάIMG_3078σεις της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019, σε μια προσπάθεια να προβληθεί και να τονωθεί η Πειραϊκή αγορά.

 

 

Ο κ. Μώραλης στον σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε ότι η επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά είναι πλέον ένας θεσμός που στηρίζει την τοπική αγορά και τα καταστήματά της. Υπογράμμισε ότι είναι μια διοργάνωση που αναβαθμίζεται κάθε χρόνο με περισσότερο κόσμο και με ωραίες παρουσίες.

Σημείωσε ότι υποχρέωσIMG_3087η του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου είναι να συνεργάζονται και αυτό κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να βοηθούν όσο μπορούν την τοπική αγορά, σε μια περίοδο που όλο το επιχειρείν και όλη η αγορά  ταλαιπωρείται, όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Στο τέλος του χαιρετισμού του ο κ. Μώραλης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκο Μανεσιώτη και τον Εμπορικό Σύλλογο για τη διοργάνωση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *