Επικίνδυνο το 5G για τους πολίτες

5g_0Η διαδικασία τοποθέτησης 5G έχει ήδη ξεκινήσει στον Πειραιά χωρίς καμία ειδοποίηση από την κυβέρνηση ενώ οι πολίτες της Καλαμάτας και της Θεσσαλονίκης κατάφεραν να το εμποδίσουν δικαστικά όπως και αλλες Ευρωπαϊκές χώρες (Ελβετία και Βέλγιο).

Γνωρίζουμε όλοι τις επιπτώσεις του 5G και πόσο βλαβερό είναι για την υγεία μας όπως και για το οικοσύστημα. Ομάδα 180 επιστημόνων και γιατρών από 36 χώρες, κάνει έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προτείνοντας την αναστολή της ανάπτυξης των δικτύων 5G μέχρις ότου οι πιθανοί κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον να έχουν διερευνηθεί πλήρως από επιστήμονες ανεξάρτητους από τη βιομηχανία.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η προκαλούμενη τεράστια αύξηση στην έκθεση του πληθυσμού σε ασύρματες ακτινοβολίες μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, κυτταρικό στρες, αύξηση επιβλαβών ελευθέρων ριζών, γενετικές βλάβες, δομικές και λειτουργικές αλλαγές του αναπαραγωγικού συστήματος, ελλείψεις στη μάθηση και τη μνήμη, νευρολογικές διαταραχές και αρνητικές επιπτώσεις στη γενική ευημερία των ανθρώπων.

Για την υγεία μας, την υγεία των παιδιών μας και της γης όπως και για ένα πιο ανθρώπινο μέλλον, οφείλουμε να δράσουμε για να σταματήσει η τοποθέτηση του 5G στην Ελλάδα. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

2 comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *