Επιμνημόσυνη Δέηση και Ομιλία  Στο Ίδρυμα ΔΑΜΑΛΑ

IMG_9806Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και ώρα 17.30, η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος ΔΑΜΑΛΑ διοργάνωσαν, στην Κεντρική Αίθουσα του Ιδρύματος «Αντώνιος Σ. Δαμαλάς», 3ος όροφος, εκδήλωση αφιερωμένη σε εκλιπόντες ανθρώπους του ιδρύματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στο εκκλησάκι του ιδρύματος, τηνIMG_9813 οποία τέλεσε ο π. Βασίλειος του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών Στυλιανού, Θεοδώρας, Αντωνίου, Νικολάου & Ειρήνης Δαμαλά επ’ ευκαιρίας της ονομαστικής εορτής του πατρός της Προέδρου Στυλιανού Δαμαλά.

Ακολούθησε απαγγελία του ποιήματος της χιώτισσας ποιήτριας Μαρίας Μπριλή-Καλουτά προς τιμήν του Στυλιανού Δαμαλά  και ομιλία του κ. Δημητρίου Ντεβέ, Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Ιδρύματος Δαμαλά με αφιέρωμα για τον Στυλιανό Δαμαλά και τον αείμνηστο Χρυσόστομο Μενεγάκη για την συνεισφορά του στο Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Ακολούθησε Ημερίδα-συζήτηση με θέμα: «Επικοινωνία και συνύπαρξη με τον «άλλον» στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην κοινωνία: Πώς μπορεί η σχέση μας με τον συνάνθρωπο να μας οδηγήσει στην ευτυχία».

Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλά μέλη του ιδρύματος και φίλοι. Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Δρ. Ηλία Φιλιππίδη, την Εικαστικό Μάγδα Ρούσση, τις κυρίες και τους κυρίους, Μαριάντζελα Μαρκογιάννη, Γεωργία Ματσούκα, Κώστα Παντελόπουλο, Θανάση Γαλάτη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *