Επιστολές στη ΦΩΝΗ

Κύριε Διευθυντά,

 

Μητροπέτρου-ΈλεναΣτο διαδίκτυο, στη σελίδα της εφημερίδας μας «Η Φωνή των Πειραιωτών» στις 26 Ιουνίου 2018 και υπό τον τίτλο «Ελπίδα στη μάθηση», γίνεται αναφορά στην ματαίωση της ομιλίας της Έλενας Μητροπέτρου με θέμα: «Οι απαρχές της Ελληνικής Γεωμυθολογίας», που θα γινόταν το βράδυ της Κυριακής, 24 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εκθέσεως Βιβλίου στο Πασαλιμάνι.

Απλώς θέλω να επισημάνω, για την αποκατάσταση της αλήθειας, ότι η ματαίωση δεν οφείλεται στις καιρικές συνθήκες, αλλά στο γεγονός ότι, αν και η ομιλία ήταν προγραμματισμένη, όπως άλλωστε αναγράφεται και στο prospectus της Εκθέσεως Βιβλίου, για την Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 και ώρα 9 μ.μ., την ίδια ακριβώς ημέρα και ώρα παραχωρήθηκε ο χώρος των εκδηλώσεων της Εκθέσεως σε άλλη εκδήλωση (παράσταση θεάτρου σκιών), η οποία ολοκληρώθηκε στις 10 μ.μ.!

Δεν μέμφομαι κανέναν. Συμβαίνουν αυτά, αν και δεν έπρεπε να συμβαίνουν. Είναι θέμα προγραμματισμού. Απλώς ήθελα να καταγραφεί το αίτιο της ματαιώσεως, που δεν ήταν ασφαλώς ο καιρός. Ζητώ συγγνώμη από όλους εκείνους, που προσήλθαν για να ακούσουν την ομιλία της Έλενας Μητροπέτρου, και τελικά για λόγους ανεξάρτητους της θελήσεώς μας δεν την άκουσαν.

 

Παναγιώτης Μητροπέτρος

Λυκειάρχης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *