Εσπερινός, Αρτοκλασία και Θεία Λειτουργία.Στον Πειραϊκό Φάρο

IMG_2343Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, είχαμε ένα πολύ καλό λατρευτικό διήμερο στο παρεκκλήσι του Αγίου Αντωνίου, Πραξιτέλους 173 Πειραιά, στον Πειραϊκό Φάρο.

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, ώρα 5μμ τελέστηκε εσπερινός και αρτοκλασία και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το πρωΐ, είχαμε ιερά θεία λειτουργία και στην συνέχεια κέρασμα στο πνευματικό κέντρο του Φάρου.

Όλα σε μία κατανυκτική και πολύ ευλαβική ατμόσφαιρα, με τους πιστούς να έχουν γεμίσει την εκκλησDSC09969ία.

Τον Εσπερινό και την αρτοκλασία τέλεσε ο π. Ελισαίος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως Πειραιά και την Θεία Λειτουργία ο π. Δημήτριος Αρώνης του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων.

Ευχαριστούμε το ΔΣ του Πειραϊκού Φάρου για τις όμορφες αυτές ιερές ακολουθίες και για το φιλικό και οικογενειακό κέρασμα.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πρόεδρο του Πειραϊκού Φάρου κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου, τον Ιατρό κ. Πολύκαρπο Παπασπηλιόπουλο, τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Κώστα Μιχαλακόπουλο, Γιάννη Αδαμόπουλο, Ιωάννα Τσαγκαράκη, τις κυρίες και τους κυρίους, Σοφία Λαμπρινού, Κοκκώνα Σακαροπούλου, Ντίνα Τρουπιώτη, Γιάννη Ηλία, Λυκούργο Τσαγκαρόπουλο, Ευάγγελο Πέππα, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Χαρούλα Κοντοθανάση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *