Εσπερινός και Παράκληση Στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής

DSC06825Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 4:00μμ, Η Εφημερίδα μας Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ εν όψει και των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, τέλεσε, στην Μονή Ζωοδόχου Πηγής Παλαιάς Κοκκινιάς Πειραιά Εσπερινό και Παράκληση.

Τις ιερές ακολουθίες τέλεσαν οι Ιερείς π. Θεολόγος και π. Βαρθολομαίος, δύο άριστοι λειτουργοί του Υψίστου, με φλόγα και πίστη μεγάλη, για τον συνάνθρωπο και τον ενορίτη.

Μεγάλη η προDSC06827σέλευση των πιστών και φίλων μας, που μας ακολούθησαν και βιώσαμε ένα απόγευμα κατανυκτικό σε ένα περιβάλλον που επέτρεψε στην ψυχή μας να εστιαστεί στο μεγάλο γεγονός της ενανθρώπισης του Κυρίου και να γίνει κοινωνός του Θείου Μεγαλείου.

Μετά το πέρας των ιερών ακολουθιών ο π. Θεολόγος μας απηύθυνε λόγια Χριστού, μας έδωσε την ευλογία του και ακολούθησε κέρασμα στο αρχονταρίκι της Μονής.

Ευχαριστούμε τους ΙεDSC06833ρείς π. Θεολόγο και π. Βαρθολομαίο για την αγάπη με την οποία μας περιέβαλαν, ευχαριστούμε και όλους τους φίλους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη Χριστιανική συνάντησή μας.

Ευχαριστούμε τις ψάλτριες της Ιεράς Μονής και τις κυρίες που μας φίλεψαν στο αρχονταρίκι.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον δικό μας ψάλτη, τον φίλο κ. Παναγιώτη Γλύπτη, που απέδωσε έξοχα τους ψαλμούς και τα τροπάρια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *