Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά. Εκδήλωση – ομιλία με τον Δρ. Γρηγόρη Παττακό

1Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 6μμ, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, ΕΒΕΠ, η Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών διοργάνωσε επιστημονική εκδήλωση με ομιλητή τον Καρδιοχειρουργό Δρ, Γρηγόρη Παττακό.

Άλλη μια υπέροχη εκδήλωση της Εταιρίας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η ομιλίαIMG_2798 του Δρ. Παττακού, Καρδιοχειρουργού, ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ».

Αν και οι περισσότεροι Πειραιώτες έτρεχαν στις πολιτικές εκδηλώσεις των υποψηφίων για τις εκλογές, αρκετοί αποφάσισαν και προσήλθαν στην εκδήλωση και φυσικά αποζημιώθηκαν και ωφελήθηκαν με το παραπάνω.

Μάθαμε πολλά και χρήσιμα από τον κ. Παττακό. Όλα επιστημονικά και εμπεριστατωμένα και κατόπιν δόθηκαν απαντήσεις σε όλους.

Το τέλος έκρυβε μια έκπληξη, ο εξαιρετικός πιανίστας κ. Λαουτάρης κάθισε στο πιάνο και γέμισε με την «μαγεία » του όλη την αίθουσα. Δεν υπήρχε πιο όμορφος τρόπος για να τελειώσει αυτή η βραδυά και τον ευχαριστούμε γι αυτό! Γίναμε όλοι μια αγκαλιά και τον απολαύσαμε!

Ευχαριστούμε τον κ. Γρηγόρη Παττακό για την ομιλία που μας έκανε, ευχαριστούμε και τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ κ. Κορκίδη που μας φιλοξένησε για άλλη μια φορά στην Αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης». Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τα μέλη μας, όλους τους φίλους μας και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστούμε τον κ. Παναγιώτη Οικονομάκο, του τμήματος της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες που έβγαλε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *