Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά.Αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία

IMG_2258Μια εξαιρετική εκδήλωση για τον Νίκο Καββαδία, με πολλή νοσταλγία, απαγγελία, ζωντανή μουσική και τραγούδι, πραγματοποίησε η Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά, στα γραφεία της, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, το απόγευμα στις 7:00.

Την βραδιά άνοιξε, όπως πάντα, η πρόεδρος της Εταιρίας κ. Σοφία Παυλάκου, που χαιρέτησε, παρουσίασε τους συντελεστές και μας ευχαρίστησε όλους για την μεγάλη προσέλευση.

Ο ΒραIMG_2286νάς Γκρέκας με τον λιτό του λόγο, χωρίς να κουράσει έδωσε τα πιο σημαντικά στοιχεία που θα μπορούσαμε να μάθουμε σχετικά με τον Ποιητή της Θάλασσας. Εξαιρετικός στις απαγγελίες του ο Δημήτρης Μπίθαρης, αλλά και η Κέλλυ Ζαχάρη που τραγούδησε μέσα από την ψυχή της.

Η βραδιά όμως χωρίς τον Δημήτρη Λαουτάρη και τον γιό του Μάνο δεν θα ήταν ίδια! Έπαιξαν πιάνο και ο ταλαντούχος Μάνος γοήτευσε, όχι μόνο με το άριστο παίξιμό του, αλλά και με την βελούδινη φωνή του παρέσυρε το κοινό που σιγοτραγουδούσε μαζί του και η ατμόσφαιρα πήρε μια αύρα θάλασσας και εξωτικής Καββαδικής μαγείας.

Ο χρόνος σταμάτησε για ένα και πλέον δίωρο με τους προσελθόντες να απολαμβάνουν μια βραδιά ονείρων. Πολλοί μάλιστα ήταν και όρθιοι, λόγω μεγάλης προσέλευσης.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Δάσκαλο Αγιογραφίας και Ζωγραφικής κ. Παναγιώτη Βλασσόπουλο, τον Ζωγράφο κ. Λευτέρη Ζαχαρία, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, κ. Μαίρη Κυδωνάκη, τον Μουσικό, Θιασάρχη Θεάτρου Σκιών και Ποιητή κ. Μανώλη Λαουτάρη, τις κυρίες Καίτη Πουράκη, Πόπη Λαουτάρη, Χρυσή Καλδέλη.

One comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *