Η «Ειρηνοδρομία 2019» στέλνει τα μηνύματά της! “Τρέχουμε για την ειρήνη με τη Φλόγα στην καρδιά”

ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ2Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τρίτη 4 Απριλίου, στο Athens Plaza Hotel, η καθιερωμένη 1η Συνέντευξη Τύπου για τα Παναγούλεια και την Ειρηνοδρομία 2019.

Με την παρουσία των συνεργαζόμενων θεσμικών φορέων, των μεγάλων χορηγών και υποστηρικτών, αλλά και των χορηγών επικοινωνίας, ανακοινώθηκε το πλήρες και επίσημο πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων, Παναγούλεια 2019, που φέτος θα πραγματοποιηθούν 11-12 Μαΐου με κεντρικό μήνυμα «Δεν θα περάσει ο φασισμός». Με τη συμπλήρωση των 43 χρόνων από τον τραγικό χαμό του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέξανδρου Παναγούλη, ο Δήμος Αγ. Δημητρίου θα επιχειρήσει, για ακόμη μια χρονιά -όπως με συνέπεια κάνει τα τελευταία 38 χρόνια- να τιμήσει με σεβασμό και αγάπη τη μνήμη του σπουδαίου άνδρα.

Η Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους θεσμικούς υποστηρικτές, φορείς, συνεργάτες και συνοδοιπόρους αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστος Καπάταης ανέφερε πως η Ειρηνοδρομία είναι για την περιφέρεια Αττικής μια πολύ ξεχωριστή συνεργασία και διοργάνωση και υπογράμμισε τη σημασία της διαδρομής ευαισθησίας 1000μ ΑΜΕΑ.

Η Ειρηνοδρομία 2019 περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ.

Για όλους τους κατοίκους που δηλώνουν συμμετοχή και θα τρέξουν στη φετινή Ειρηνοδρομία, ανακοινώθηκε δωρεάν προπονητική προετοιμασία στο δημοτικό στάδιο, από προπονητές του ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *