Η Κατερίνας Μάρκου στον Πειραιά

 

IMG_2911Για τη σημασία των ευρωεκλογών και την υποψηφιότητά της μίλησε η υποψ. Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μάρκου σε πολίτες του Πειραιά, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019.

«Το 2019 είναι η χρονιά που θα αποφασίσουμε το πώς θέλουμε να ζούμε ως Ελληνίδες και Έλληνες. Στις 26 Μαΐου βάζουμε τέλος, κοιτάμε μπροστά. Γιατί αξίζουμε, γιατί μπορούμε καλύτερα. Σας θέλουμε όλους κοντά μας, για να πείσIMG_2887 ουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ότι η μόνη διέξοδος είναι η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία. Γιατί η ζωή όλων μπορεί να γίνει καλύτερη. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για την Ελλάδα του αύριο» τόνισε στην ομιλία της.

«Τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο θέλω να δώσω κι εγώ. Θέλω όμως και τη δική σας βοήθεια, θέλω τον έναν από τους 4 σταυρούς που έχετε στο ευρωψηφοδέλτιο, για να δυναμώσω με τον δικό μου τρόπο τη φωνή μας και τη θέση μας στην Ευρώπη» είπε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Βουλευτής Α’ Πειραιά και ο κ. Νίκος Βλαχάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, οι οποίοι μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την κ. Μάρκου στους χαιρετισμούς που απηύθυναν, ο κ. Σπύρος Σπυρίδων, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς και υποψ. Βουλευτής Α’ Πειραιά, ο κ. Στέλιος Βαφείδης, τομεάρχης Β’ Πειραιά της ΝΔ και υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας Α’ και Β’ Πειραιά και Νήσων, οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ. Α’ και Β’ Πειραιά, αλλά και πλήθος υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων και πολίτες του Πειραιά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *