«Η Μοναξιά της Τρίτης Ηλικίας» Με την Μερόπη Σπυροπούλου στον Πειραϊκό Φάρο

IMG_1021Την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 και ώρα 7μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Φάρου, Πραξιτέλους 173 Πειραιάς, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία μίλησε η καθηγήτρια Πανεπιστημίου κ. Μερόπη Σπυροπούλου με θέμα: «Η Μοναξιά της Τρίτης Ηλικίας».

Εξαιρετικότατη η κ. Σπυροπούλου, άνθρωπος με ηθικές αξίες, ήθος και κύρος, είναι πολύ αγαπητή στον Πειραιά και έχουμε παρακολουθήσει πολλές ομιλίες της σε διάφορους φορείς.

Το θέμα που μα ανάπτυξε είναι πολύ επίκαιρο και βασικά αρκετά δύσκολο να επιλυθεί, κυρίως στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που είμαστε σήμερα.

Όντως είναι μεγάλο το πρόβλημα της μοναξιάς που βιώνουν οι απόμαχοι της ζωής και χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά για να ξαναφέρουμε κοντά μας τις ψυχές αυτών των ανθρώπων και να τις αγκαλιάσουμε με αγάπη.

Μεγάλη η προσέλευση των Πειραιωτών στην εκδήλωση, μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πρόεδρο του Πειραϊκού Φάρου κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σπυράκη, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ. Κώστα Μιχαλακόπουλο, Γιάννη Αδαμόπουλο, Ανδρέα Δημάκη, τον Ιατρό κ. Πολύκαρπο Παπασπηλιόπουλο, τις κυρίες και τους κυρίους, Σοφία Λαμπρινού, Ελένη Γιανναδάκη, Κοκκώνα Σακαροπούλου, Ευάγγελο Πέππα, Λυκούργο Τσαγκαρόπουλο, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *