Η Περιφέρεια Αττικής με νέα μεγάλα έργα στο πλευρό του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη

αντωνάκου ιωακειμίδηςΤην περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης είχε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Σταυρούλα Αντωνάκου και έγινε μια πολύ παραγωγική συζήτηση για τα έργα στη Νίκαια και τον Ρέντη.

Αρχικά εξετάστηκε η πορεία όλων των έργων που έχουν ξεκινήσει και αυτών που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα, όπως η ανάπλαση του νότιου τμήματος και η μελέτη ανάπλασης των 46 στρεμμάτων του πρώην νεκροταφείου της Νεάπολης, η ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του Κατράκειου, η ενεργειακή αναβάθμιση του «Πλάτωνα», η αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός» στο Ρέντη και άλλα.

Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι συμφωνήθηκε να δρομολογηθούν ακόμα περισσότερα μεγάλα έργα σε ολόκληρη την πόλη όπως ασφαλτοστρώσεις, κατασκευή πεζοδρομίων, αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου «Καραμπίνη», αναβάθμιση του γηπέδου Νίκαιας και ολοκληρωμένη ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων πρασίνου συνολικής επιφάνειας περίπου 40 στρεμμάτων, στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Με την κ. Στ. Αντωνάκου συμφωνήθηκε να «τρέξουν» γρήγορα οι μελέτες για όλα τα παραπάνω έργα, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2021.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *