Η προσπάθεια έφερε θετικά αποτελέσματα

IMG_7532Το βαρύ πυροβολικό κατά των επεκτάσεων του ΟΛΠ στην εκτός λιμανιού περιοχή, στην συνεδρίαση της ΕΣΑΛ, στο Υπουργείο Ναυτιλίας, έδωσε το παρών με, τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γαβρίλη, τον Δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Νίκο Μπελαβίλα, τον Παύλο Τριανταφύλλου, Βήνη, Μελά, Αλεξόπουλο, Σπυράκη, έτσι είχαμε και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

2 comments

 1. Καμία νίκη για το λαό του Πειραιά.Οι κάτοικοι δεν πήραν τίποτα. Το μπάζωμα της Πειραϊκής δεν ενδιαφέρει τους υποψήφιους Δημάρχους,τους Εμπόρους,τους Βιομήχανους. Ο καθένας χωριστά κοιτά το δικό του όφελος επαγγελματικό και όχι την δραμματική επιβάρυνση της ήδη βεβαρυμένης Δημόσιας Υγείας σε ολόκληρη την Πόλη. Οι κάτοικοι συνεχίζουμε τον αγώνα χωρίς συμμάχους. Δεν είπαν κουβέντα για τις προβλήτες, για τις αντιδράσεις των κατοίκων. Αντίθετα οι Κάτοικοι πάντα βάζουν μαζί με το ΟΧΙ στις προβλήτες, το ΟΧΙ στο οτιδήποτε χτιστεί επάνω τους. Πάντως όπως διαπιστώθηκε ο σταθμός επιβατών και τα αφορολόγητα θα στεγαστούν επάνω στις προβλήτες. Άρα το κτίριο θα υπάρχει για να εμποδίζει τα όνειρά μας στο ηλιοβασίλεμα.

 2. Οι κινήσεις των πολιτών με την επιχειρηματολογία που ανέπτυξαν το προηγούμενο διάστημα πέτυχαν να γίνουν αποδεκτοί και αναγνωρίσιμοι συζητητές , δίπλα στους δήμους, στην περιφέρεια το ΕΒΕΠ.
  Εθεσαν ως Προαπαιτούμενα τις μελέτες για το περιβάλλον , τη Δημόσια Υγεία, τις εκπομπές των αέριων ρύπων, μελέτη διάθεσης των βυθοκορημάτων και τοξικότητας των ιζημάτων όπως και μελέτη σκοπιμότητας του ανούσιου αυτού φαραωνικού έργου και κυκλοφοριακές μελέτες, Οι εκ΄ρόσωποι των κινήσεων των πολιτών μέσα απο την ενασχόληση και μελέτη του θέματος εδώ και ένα χρόνο διαθέτουν την πιο βαθιά και εμπεριστατωμένη γνώση και ανέπτυξαν όλους τους τομείς που αναφέρονται παραπάνω. Στην απόφαση της ΕΣΑΛ , η ενεργή παρουσία των πολιτών έπαιξε αποφασιστικής σημασίας ρόλο
  για να περιφρουρήσουμε ότι θα συνεχίσουν να γίνονται σεβαστά.
  για να διασφαλίσουμε ότι οι μελέτες θα γίνουν και θα είναι σωστές
  Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε στη δημόσια συζήτηση και στους θεσμούς όπου συζητιέται και αποφασίζεται το θέμα του προβλήτα.
  Η δύναμή μας είναι η επαγρύπνηση και η μαζική συμμετοχή σε αυτά τα εγχειρήματα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *