«Η Στρατιωτική Κοινωνιολογία στην Ελλάδα» Εκδήλωση Ιδρύματος ΔΑΜΑΛΑ

3Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 και ώρα 11:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος ΔΑΜΑΛΑ, Αλκιβιάδου 161, 3ος όροφος πραγματοποιήθηκε πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκδήλωση στην οποία έγινε απαγγελία του ποιήματος για την Ειρήνη Σ. Δαμαλά της χιώτισσας ποιήτριας Μαρίας Μπριλή-Καλουτά.

Ακολούθησε ομιλία του κ. Δημήτρη Σμοκοβίτη Δρ. Νομικής Σχολής, Ανώτατου Αξιωματικού Στρατού Ξηράς, με θέμα «Η Στρατιωτική Κοινωνιολογία στην Ελλάδα».

Προηγήθηκε η τέλεση επιμνημόσυνης δέησης για την ανάπαυση των ψυχών: Ειρήνης, Θεοδώρας, Σ5τυλιανού, Αντωνίου & Νικολάου Δαμαλά, επ’ ευκαιρίας της ονομαστικής εορτής της αδερφής της Προέδρου, Ειρήνης Δαμαλά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί Πειραιώτες, μέλη και φίλοι του Ιδρύματος, μεταξύ αυτών και, η δραστήρια και αγαπητή μας Πρόεδρος κ. Αναστασία Δαμαλά, ο κάπτα Μιχάλης Καριάμης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αττική Χαλκουσίων Χίου κ. Σταμάτης Χονδρογιωργάκης, η κυρία Ελένη Κασαβελίδη, δρ. Ηλίας Φιλιππίδης, η Πανεπιστημιακή εικαστικός κ. Μάγδα Ρούσση, ο κ. Κώστας Παντελόπουλος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *