Η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣΤο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12.00μ.μ. η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» με υπεύθυνη την μαέστρο κα Ουρανία Πρασίνου – Δούκα, καθηγήτρια μουσικής, συμμετείχε στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία «Grande Bretagne». Μια εκδήλωση χαράς, ομορφιάς και λάμψης κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, γεγονός που σηματοδοτεί και την έναρξη της εορταστικής χριστουγεννιάτικης περιόδου για το ιστορικό αυτό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ύστερα από πρόσκληση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχείου, κ. Χριστίνας Παπαθανασίου, η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων συμμετείχε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην υπέροχη αυτή εκδήλωση, δίνοντας με την παρουσία της ένα ιδιαίτερο τόνο και χρώμα με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τις εορταστικές μελωδίες από τις γλυκές φωνές των παιδιών του σχολείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Γενική Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ», κ. Αλεξάνδρα Παυλάκη, η οποία και συνεχάρη τα παιδιά της χορωδίας για την άψογη εμφάνισή τους, ευχαριστώντας συγχρόνως και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχείου για την εξαιρετική υποδοχή προς τα παιδιά και τους καθηγητές του σχολείου.

Τα μέλη της χορωδίας συνόδευαν ο κ. Θεοχάρης Κατσής, καθηγητής Θεολόγος και η κ. Γιώτα Σίδερη, δασκάλα των Εκπαιδευτηρίων.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *