Η Sarkk ΑΒΕΕ δίπλα στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

 

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΔιατηρώντας σταθερές τις επιλογές στήριξης του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος και των Παιδικών Χωριών SOS, η Sarkk ΑΒΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, την Παρασκευή 19 Απριλίου επισκέφθηκε τους φορείς και δώρισε καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα Tommy Hilfiger & Tommy Jeans στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς.

Η Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ κ. Συλβή Γερογιάννη, συναντήθηκε με την κ. Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου η οποία την ενημέρωσε για τα νέα του Ιδρύματος αλλά και για την πρόοδο των εργασιών και την πορεία της ανακατασκευής του Κεντρικού Κτιρίου του Χατζηκυριακείου το οποίο είναι ανενεργό από τον σεισμό του 1999.

Το κτίριο έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως «Έργο Τέχνης και Ιστορικό Διατηρητέο Μνημείο» και είναι ένα από τα πέντε ομορφότερα κτίρια της νεότερης ιστορίας της χώρας. Η κ. Συλβή Γερογιάννη, δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια η Sarkk ΑΒΕΕ στηρίζει σταθερά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Για εμάς, τα παιδιά είναι πηγή ζωής και δύναμης. Με αυτό ως γνώμονα συνεχίζουμε για 7η χρονιά να διαθέτουμε καινούργιο ρουχισμό και αξεσουάρ σε φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο προς αυτή την κατεύθυνση».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *