Θυρανοίξια παρεκκλησίου στον Αγ. Κων/νο Πειραιά..Εορτή Προϊσταμένου π. Ιωάννη Παναγιώτου

IMG_8236Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού, Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Κων/νου Πειραιά, τελέστηκαν τα θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου.

Την ιερά ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος κ. Εμμανουήλ, πλαισιωμένος, από τον Μητροπολίτη Προικονήσου κ. Ιωσήφ, τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Πειραιά π. Νήφωνα, τον Προϊστάμενο του Ναού Αγίου Κων/νου π. Ιωάννη Παναγιώτου, τον Αρχιδιάκονο π. Σιλουανό και πολλούς άλλους ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

Μετά το πέρας της ιεράς αIMG_8241κολουθίας και με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του προϊσταμένου του Αγίου Κων/νου π. Ιωάννη, παρατέθηκε τράπεζα για όλους τους προσελθόντες πιστούς, κατά την διάρκεια της οποίας είχαμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις ευχές μας στον δραστήριο, αγαπημένο εφημέριο που μας αγκαλιάζει και μας τιμά όλους με την Χριστιανική του ευλάβεια.

Με ζωντανή μουσική, από νέα παιδιά του Ναού και με πλούσια εδέσματα, όλοι μαζί, μια δεμένη οικογένεια με κοινωνία Χριστού, περάσαμε, με τον πνευματικό μας οδηγό π. Ιωάννη, μια υπέροχη Κυριακή.

Οι ευχές μας κοντά του, για να συνεχίζει το μεγάλο κοινωνικό και Χριστιανικό του έργο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *