Καλοκαιρινός χορός Δροσουλιτών

ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ2Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 ο αποχαιρετιστήριος καλοκαιρινός χορός του Σωματείου «ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ» στο κατάμεστο κρητικό κέντρο «Ομαλός», με το συγκρότημα του Πέτρου Μαρούλη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απόδοση του τραγουδιού «Για δες περβόλι ν-έμορφο» από τη μαθήτρια του σωματείου Άννα Μπαξεβανίδη, με καταγωγή από το Κοντομαρί Χανίων. Η μικρή Άννα απέσπασε στο τέλος διαρκές χειροκρότημα, κάνοντας πολλούς παρευρισκομένους να σηκωθούν όρθιοι, με την ομολογουμένως προικισμένη φωνή της.

ΑκολούθησΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ1 αν το μικρό και το μεγάλο χορευτικό του σωματείου, που ενθουσίασαν τον κόσμο με τις εντυπωσιακές φιγούρες τους.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η στιγμή, που η Πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Σωματείου, Μακρίνα Τσιωτάκη κάλεσε στην πίστα τον μουσικό Πέτρο Μαρούλη και εκ μέρους όλου του Δ.Σ. πρόσφερε μία χειροποίητη ασημένια εικόνα, δώρο για τον επικείμενο γάμο του. Ο Πέτρος Μαρούλης, έκπληκτος και συνάμα, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για το δώρο και τις όμορφες ευχές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την εκδήλωση, εκτός των άλλων παρευρισκόμενων, τίμησαν με την παρουσία τους η Χορευτική Ομάδα «ΜΕΛΟΣ» από την Κολωνία της Γερμανίας και ο χοροδιδάσκαλός τους Νίκος Θάνος.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι μουσικοί: Πάρις Περισυνάκης, Μανώλης Κλάδος, Δημήτρης Χριστοδούλου, Χαράλαμπος Τερζάκης, Σταύρος Σουλακιώτης, Στέλλα Κουκάκη, Γεωργία Κουκάκη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *