Κανένα μέτρο Ελέγχου.Σε ταξιδιώτες για Ελληνικά Νησιά, ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΤΑΞΙ και λεωφορεία

λιμάνι έλεγχοιΠαρασκευή 13 Μαρτίου 2020, ώρα 6:30πμ, στο Λιμάνι του Πειραιά, διαπιστώνω ότι δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο, δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος για τον Κορονοϊό, στα πλοία που φεύγουν για τα νησιά. Οπότε είναι εύκολο να μεταδοθεί και στα εκεί ο θανατηφόρος ιός.

Δεν υπάρχει κανένα κλιμάκιο ελέγχου, ούτε από το Υπουργείο Υγείας, ούτε από την Περιφέρεια Αττικής στους σταθμούς ΜΕΤΡΟ – ΗΣΑΠ. Κυκλοφορούν άστεγοι, ναρκομανείς με πληγές και με αρρώστιες χωρίς να έχει ληφθεί καμία μέριμνα να τους μαζέψουν για τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού.

Όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι με προχειρότητα και χωρίς αποτελέσματα. Πως λοιπόν θα υπάρξει αντιμετώπιση του ιού, χωρίς να έχουμε πάρει τα απαιτούμενα μέτρα;

Τα αντισηπτικά και οι μάσκες είναι σε μεγάλη έλλειψη και οι τιμές πλήρως ανεξέλεγκτες, πλησιάζοντας επίπεδα μαύρης αγοράς.

Τα υπουργεία Υγείας και Ανάπτυξης πιάστηκαν απροετοίμαστα για την αντιμετώπιση του ιού και οι σπασμωδικές κινήσεις τους, με τις συνοδευτικές βαρύγδουπες δηλώσεις, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν θετικά την κατάσταση και να εξασφαλίζουν την υγεία του Ελληνικού λαού.

Ιωάννης Σακελλαρόπουλος

Δημοσιογράφος – Ερευνητής

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *