«Καρκίνος του Μαστού και Νεότερα Δεδομένα» Εκδήλωση ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ και Ζαν Ντ’ Αρκ

DSC09928Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου ώρα 6μμ, στην Ελληνογαλλική Σχολή Ζαν Ντ’ Αρκ, Ελ. Βενιζέλου 12 Πειραιά. Η Σχολή σε Συνεργασία με τον Όμιλο κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Καρκίνος του Μαστού και Νεότερα Δεδομένα».

Μίλησαν, ο γνωστός ιατρός, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, κ. Παντελής Μεσσαρόπουλος και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ομίλου κ. Λιοντοπούλου Όλγα.

Ήταν μια ζεστή και ανθρώπινη εκδήλωση που σκοπό είχε να μας ευαισθητοποιήσει στο μεγάλο πρόβλημα της ασθένειας του Καρκίνου και να μας δείξει τρόπους προφύλαξης αλλά και μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνουμε.

Μεταξύ τωDSC09932ν προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον Γενικό Διευθυντή της Σχολής κ. Θεόφιλο Γεωργούση, την Γυμνασιάρχη κ. Αγγελική Βώκου, την πρώην Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ελεάνα Θεοδωρίδη, την Επιχειρηματία κ. Κυριακή Δημοπούλου.

Συγχαρητήρια στον δραστήριο Όμιλο ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ και στην Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Ζαν Ντ’ Αρκ για την πολύ όμορφη και ωφέλιμη αυτή εκδήλωση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *