Καστελλόριζο.ΔΩΡΕΑΝ όλο το χρόνο η ακτοπλοϊκή μεταφορά

 

καστελόριζοΤο Καστελλόριζο βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια, μετά την παράνομη τουρκική NAVTEX για έρευνες από το ORUC REIS στην περιοχή αλλά μέσα στην ελληνική ΑΟΖ.

Όποιος επιθυμεί να πάει διακοπές στο Καστελόριζο, να ξέρει ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ όλη την διάρκεια του χρόνου η ακτοπλοϊκή μεταφορά όλων των επιβατών. Μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών, καθώς και των ιδιωτικής χρήσεως αυτοκινήτων από και προς το Καστελόριζο.

Κι αυτό αποτελεί δωρεά της Ναυτιλιακής εταιρίας Σαμοθράκης του Φώτη Μανούση, η οποία και είχε κερδίσει τον διαγωνισμό των δύο άγονων, επιδοτούμενων γραμμών Ρόδου- Καστελλόριζου και Ρόδου-Σύμης-Χάλκης-Τήλου-Νισύρου-Κω, με το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΣΤΑΥΡΟΣ (πρώην ΣΑΟΣ ΙΙ). Μετά την αποχώρηση από την γραμμή Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης, με τα όσα συνέβησαν πέρυσι το καλοκαίρι και στη συνέχεια, δραστηριοποιείται πλέον στα Δωδεκάνησα και έκανε αυτή την προσφορά, ενώ να θυμίσουμε ότι είχε ανακοινώσει και για την Σαμοθράκη δωρεάν μεταφορά για 6 μήνες των κατοίκων, αν έπαιρνε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδιζε.

Προκειμένου λοιπόν να βοηθήσει τους ακρίτες του Καστελόριζου, η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο και εφαρμόζει κανονικά την απόφαση της αυτή, η οποία μάλιστα προβλήθηκε έντονα από πάρα πολλά ΜΜΕ όχι μόνο της περιοχής των Δωδεκανήσων αλλά και πανελλήνια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *