Κηδεύτηκε ο Πειραιώτης καθηγητής Θανάσης Δαμαλίδης

δαμαλίδης copyΜε αισθηματα οδύνης, η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιώς Αγιος Παύλος και ο Σύλλογος των Αποφοίτων, αποχαιρέτισαν τον επί σαράντα χρονια Πειραιώτη καθηγητή της Σχολής Θανάση Δαμαλίδη, που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο τραυματίσθηκε σοβαρά και η συνεπιβαίνουσα σύζυγός του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον ιερό Ναό Ταξιαρχών, στον Κορυδαλλό, χοροστατούντος του αρχιμανδρίτη π. Μεθοδίου, καθηγητού της Σχολής.

Ο Θανάσης Δαμαλίδης, μαθηματικός και άριστος παιδαγωγός, εργάσθηκε στην Σχολή από το 1968 μέχρι την συνταξιοδότησή του. Υπήρξε φίλος των μαθητών, φανατικός σπόρτσμαν και μέλος του Συλλογου Αποφοίτων, απόφοιτος και ο ίδιος του St. Paul.

Την Σχολή εκπροσώπησε ο Γενικός Δ/ντής Αντώνης Ρηγούτσος και τον Σύλλογο ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο τ. αντιπρόεδρος και γεν. γραμματέας Δημήτρης Καπράνος, ο τ. γεν. γραμματέας Κυριάκος Κιολέογλου, ο τ. Ταμίας Δημ. Πετρόχειλος.

Παρόντες και οι π. Καθηγητες της σχολης Ε. Μπενέκος, Θ. Μανουσαρίδης. Ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία του Επίτιμου Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) ναυάρχου Ευθύμιου Μητρόπουλου, παλαιού συμμαθητή του εκλιπόντος και επιφανιούς μέλους του Συλλόγου Αποφοίτων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *