Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλήρωση Βετεράνων Πειραιά

 

νικολάκου 1 Τη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, στις 8.μμ στα γήπεδα του Βετεράνου Ιωνικού του Ανδρέα Παπαδόπουλου στο Ρέντη έγινε η κλήρωση του Πρωταθλήματος των Βετεράνων του Πειραιά.

17 Ομάδες συμμετείχαν στην Κλήρωση. Το παρών έδωσαν, εκτός άλλων και οι, Αντώνης Δαρζέντας, Αντνικολάκου 2ώνης Γλύκας, Δημήτρης Σαρρής, Θοδωρής Τουλγέρογλου, Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά με τον Κώστα Χολέβα και τον Νίκο Παρασκευάκο.

Το νέο πρωτάθλημα πήρε την ονομασία «Παντελής Αντωνίου» εις μνήμη του Βετεράνου του Παναμαϊκού που έφυγε αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας του.

Η έναρξη του πρωταθλήματος θα οριστεί από το Δ.Σ ολοκληρώνοντας πρώτα τις προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις των Βετεράνων .

Οι ομάδες που συμμετείχαν είναι: Εθνικός, Αίας Σαλαμίνας , Ιωνικός, Αργοναύτης, Περαμαϊκός , Μοσχάτο, Δραπετσώνα, Ερμής Κορυδαλλού , Ασπρόπυργος , Ηρακλής Νίκαιας,  Δόξα Πειραιά , Αστέρας Μαγούλας, Χαραυγή, Νέων Ευγενείας , Χατζηκυριάκειο , Νίκη Ρέντη , Πανφαληρικός

Βίκυ Νικολάκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *