Κοπή πίτας – Βραβεύσεις.Στον Όμιλο Κυριών, Φίλων Αστυνομίας Πειραιά

IMG_2865Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 7:30, στα γραφεία του, Κουντουριώτου και 2ας Μεραρχίας 25 Πειραιά, ο Όμιλος Κυριών, Φίλων Αστυνομίας Πειραιά, έκοψε την πίτα του και ταυτόχρονα βράβευσε τα παιδιά των αστυνομικών που πέρασαν και ανώτατες και ανώτερες σχολές.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Ομίλου κ. Όλγα Ρούσσου. Την πίτα ευλόγησε ο πρώην Προϊστάμενος της Εκκλησιαστικής Διεύθυνσης της Αστυνομίας Πειραιά και νυν Προϊστάμενος τIMG_2863 ου ιερού Ναού Παναγία Ρόδον το Αμάραντον Πειραιά π. Ιωάννης Κοκκώνης.

Ακολούθησε κέρασμα για όλους, κατά την διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά.

Μεγάλη η προσέλευση φίλων, μελών και στελεχών της Αστυνομίας. Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον κ. Τζουβαλά Κων/νο, Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πρώην Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τους Στρατηγούς: Δημήτριο Μάλιο, Γιώργο Παππά, Παναγιώτη Γεωργόπουλο, Γιάννη Τετράδη, Γιώργο Πηγαδιώτη, Γιώργο Ανδρουτσόπουλο, Ιωάννη Παπαχρήστο, Ευάγγελο Καραχάλιο, Γιώργο Κορφοξυλιώτη, τον Ταξίαρχο, Δ/ντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Πρωτοσίλαο Κωστάζο, τον Διοικητή της Τροχαίας Αττικής κ. Σπύρο Λάσκο, τον Αστυνόμο Επικεφαλής της Ομάδας Δίας Πειραιά κ. Χρήστο Μπίμπα, τον Αρχηγό πρώην Αστυνομίας Πόλεων κ. Κώστα Λεμονή, Ιωάννη Μαθιουδάκη Πρόεδρο ΟΦΑΔΥΤ Αττικής, την Καθηγήτρια Αγγλικής κ. Ελίνα, την πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Αστυνομίας Πειραιά κ. Λίτσα Νιαρχάκου, την κ. Δώρα Κωστοπούλου, του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Συγχαρητήρια στον Όμιλο Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά, και ειδικά στο ΔΣ, την Πρόεδρο κ. Όλγα Ρούσσου, την Αντιπρόεδρο κ. Φανή Κυπριώτου, την Γραμματέα κ. Μίλτα Πετρίδου, την Γενική Γραμματέα κ. Μαίρη Κουρούνη.

Το έργο του Ομίλου είναι πολύ σημαντικό και πολύ αξιέπαινο, καθώς ότι προσφέρεται στα στελέχη και τους άνδρες της Αστυνομίας, είναι αποκλειστικά από προσωπικά χρήματα των μελών του.

Κάποια από τα έργα της προσφοράς του Ομίλου είναι: Αλεξίσφαιρα γιλέκα, ασπίδες, περικνημίδες, μαθήματα ξένων γλωσσών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και πολλά άλλα. Όλα δωρεάν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση η ανταποδοτική υποχρέωση.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλες τις κυρίες του ΟΚΦΑΠ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *