Κοπή Πίτας και Ομιλία για τον Χρόνο Στον Πειραϊκό Φάρο

IMG_5862 IMG_5876Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 6:30μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Φάρου, Πραξιτέλους 173 Πειραιά, διοργανώθηκε εκδήλωση στην οποία μίλησε ο Δρ. Θεολογίας και καθηγητής μουσικής Ηλίας Λιαμής με θέμα: «Νέος Χρόνος, νέα ευκαιρία, νέα ελπίδα».

Πριν από την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η ευλογία και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πειραϊκού Φάρου, από τον π. Χρήστο Ρισσάνο του Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά.

Πολύ καλός ο ομιλητής κ. Λιαμής, μας μίλησε για τον Χρόνο και την αξία που έχει αυτός στη ζωή μας. Η σπατάλη του χρόνου είναι κάτι το αδιανόητο, γιατί ο χρόνος είναι ακριβός και δεν είναι απεριόριστος. Με την κατάλληλη διαχείριση του χρόνου μπορούμε να τον νιώθουμε καλύτερα και φυσικά να τον επιμηκύνουμε.

Μετά την ομιλία ακολούθησε το μοίρασμα της πίτας και δόθηκε από ένα αναμνηστικό δωράκι στον καθένα μας.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πρόεδρο κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου, τον Ιατρό κ. Πολύκαρπο Παπασπηλιόπουλο, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σπυράκη, τον κ. Πέππα, τον Επίτιμο Σχολικό Σύμβουλο κ. Τάσο Σταμπουλίδη, τις κυρίες και τους κυρίους, Ελευθερία Κατσή, Χαρούλα Κοντοθανάση, Κώστα Μιχαλακόπουλο, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, Παναγιώτη Πρεδάρη, Σοφία Λαμπρινού, Ακριβή Παπαδοπούλου, Σωκράτη Καταφυγιώτη, Βασίλη Παρτσινέβελο, Γεωργία Ματσούκα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *