Κοπή Πίτας Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματειων Αθηνών Πειραιώς

ομοσπονδία 1Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς, πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Πίτας της, το Σάββατο 9/2, στο φιλόξενο χώρο του Πειραϊκού Συνδέσμου, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στη Δωδεκανησιακή Μέλισσα για τις υποτροφίες που προσφέρει στους νέους μας και στο Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και φίλων των παιδιών  του θεραπευτηρίου Χ.Π.Π. Ρόδου « Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» και των ατόμων με νοητική στέρηση «Η ΣΤΟΡΓΗ», ως μια ελάχιστη ένδειξη ηθικής υποστήριξης, που οφείλουν όλοι οι Δωδεκανήσιοι σε συμπατριώτες τους.

IMG_6002

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Φραγκούλης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, κάλεσε για ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχές τους: τ. βουλευτές κ.κ. Γιώργο Κασσάρα, Δημήτρη Καρύδη, αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο, την Δήμαρχο της Ηρωικής Νήσου Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου – Τσανάκη, την πρόεδρο του Πειραϊκού Συνδέσμου κα Τόνια Μεγαλοοικονόμου, τον τ. πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Στυλιανό Μανουσάκη, τον αντιπρόεδρο του ΔΣ της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας, Καλυμνιακής καταγωγής, κ. Δημήτρη Βρόντο και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά, Κασιακής καταγωγής, κ. Νίκο Δελαγραμμάτικα.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάλεσε τον αγαπημένο μας ιερέα π. Στάθη, να ευλογήσει την Βασιλόπιττα και  ακολούθησε η κοπή της και το μοίρασμα κομματιών στους παρευρισκόμενοIMG_6007υς. Στους τυχερούς δόθηκαν γούρια, που ήταν ευγενική προσφορά της επίτιμης προέδρου κ. Θεμελίνας Χαραλαμποπούλου, της κ. Λουκίας Ζερβάνου και του κ. Κύκκου Λουκά.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση Δωδεκανησιακού Χορευτικού συγκροτήματος, την επιμέλεια και οργάνωση του οποίου είχαν όλοι οι Σύλλογοι Νεολαίας των Νησιών μας (Όμιλος Νέων Καρπάθου, Όμιλος Νέων Ολυμπιτών Καρπάθου, Σύλλογος Νέων Σύμης, Σύλλογος Δωδεκανησιακής Νεολαίας, Σύλλογος Δωδεκανησίων Φοιτητών).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός άλλων και: η κ. Τζένη Κρεμαστινού, η τ. Έπαρχος Καλύμνου κ. Χρυσούλα Σιφουνιού, ο τ. Γεν Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης και υποψήφιος βουλευτής κ. Σπυρίδων Σπύρος, ο τ. Αντιδήμαρχος Κάσου κ. Γιώργος Κουριαντάκης, οι κ.κ.Πρόεδροι: του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων Γιάννης Καραϊτιανός, της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής Δημήτρης Καλλικάτζαρος, του Συνδέσμου Απανταχού Καστελλοριζίων Βασίλης Νικολαράς, της Δ.Ι.Λ.Ε Μανώλης Γρύλλης, της Εταιρείας Νισυριακών Μελετών Κώστας Χαρτοφύλλης, του Πολιτιστικού Ιδρύματος «Αντιγόνη Ζουρούδη, της Ένωσης Ροδίων Αττικής Μαρία Κορδίνα, του Συλλόγου Συμαίων Δέσποινα Μαρκαντέ, του Συλλόγου Νέων Σύμης Δικαία Κατσιμπρή, του Ομίλου Νέων Καρπάθου Ερρίκος Γιαλλουράκης, του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών Μενέλαος Μπαριανάκης, της Δωδεκανησιακής Μέλισσας Μαρία Αφθονίδου, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων κ. Πάρης Χατζηδάκης, από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Δωδεκανήσου «Κλεόβουλος ο Λίνδιος» η κ. Άρτεμις Σκουμπουρδή, ο επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ Φίλιππος Καλλούδης, η μάνα της Δωδεκανήσου» κ. Ντίνα Καλλιοτζή, τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας κ.κ. Κατερίνα Βουρεξάκη (Κάλυμνος), Βασιλάκη Σούλα (Τήλος), Αντύπα Μαριάνα (Λέρος), Υψηλάντη Διονυσία (Πάτμος), Κορωναίου Άννα (Νίσυρος), και Μαίρη Σταθάτου (Καστελλόριζο), η κ. Ματούλα Παντελάκη από ΜΜΕ του Πειραιά και της Καλύμνου.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του γνωστού και αγαπητού τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη, ο οποίος έχει αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις φιλίας με την Ομοσπονδία μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τις χορηγίες των εδεσμάτων στα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, των ποτών στην εταιρεία ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ και των παραδοσιακών αρτοπαρασκευασμάτων Κάσου στην εταιρεία «γλυΚΑνιΣΟΣ».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *