ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

IMG_7324Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019  και ώρα 11.30 π.μ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά. 

Η κοπή έγινε στα Καμίνια, μέσα στο πάρκο Γεννηματά, στο Cafe «GOLDEN PARK»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Α ρχιτεκτονικού Κυριάκος Σιγαλάκος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικού Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, ο Διαμερισματικός Σύμβουλος Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Νίκος Βιρβίλης, ο Ειδικός Σύμβουλος Παιδείας του Δημάρχου Γεράσιμος Αγγελετάκης, ο τέως βουλευτής και υποψήφιος ΔηIMG_7303μοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Δημήτρης Καρύδης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός άλλων και οι δραστήριες Δ/ντριες του 14ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά Αλεξανδράτου Βαρβάρα και του 15ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά Αλεξανδράτου Άννα. Παρόντες ήταν η Πρόεδρος και η Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Τεριάνα Παππά και Σάκαρη Φιλιώ, ο Πρόεδρος, η Ειδική Γραμματέας, η Γραμματέας και η Ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 14ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά Μπαλάσκας Θανάσης, Μανωλάκου Ζωή, Στελλάκη Παναγιώτα, Ανδρεαδάκη Μαρία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κIMG_7297αι Κηδεμόνων 13ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά Κούστα- Καζέτη Χαρά, o Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 41ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά Αλέξανδρος Λειτούργης, η Αντιπρόεδρος και η Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά Μανωλάκου Μαρία και Κόρμπου Μαρίνα, η Ταμίας του Σύλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 15ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά Χαβαλέ-Πασχαλιά, ο Ειδικός Γραμματέας, η Ταμίας και τα μέλη του Συλλόγου Γυμνασίου Καμινίων Λεμονής Παντελής, Ταμπούρη Παναγιώτα, Δαινας Γιάννης και Ποτίδου Ζήνα.

Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχαν η επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης κ. Βαμβακά Λίτσα, ο Κανατσέλης Γιάννης, η εκπαιδευτικός Κανατσέλη Ελένη και ο Κανδεράκης Δημήτρης από την «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ» καθώς και άλλοι φίλοι της Ένωσης.

Ακολούθως έγινε ανταλλαγή ευχών από το Δ.Σ της Ένωσης και από τη γιατρό και Αντιπρόεδρο της Ένωσης καθώς και Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά Αλεξανδράτου Αναστασία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το ελπιδοφόρο λόγο του Προέδρου της Ένωσης και Πρόεδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καμινίων Κότσιαρη Γιώργου ο οποίος ευχήθηκε ένα ευτυχές και δημιουργικό 2019 σ’ όλους τους παρευρισκόμενους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *