Κωνσταντίνα Ζαμάνου.Το Πειραιώτικο διαμάντι του χορού

ντίνα 2 Έγινε δασκάλα χορού σύγχρονου στα 17 της. Είναι μπαλαρίνα έχει κάνει βίντεο κλιπ της BARBIE Βίντεο και σπουδάζει ευρωπαϊκούς χορούς και Latin.

Σπουδάζει χορό από τα 4 της χρόνια. Έχει χορέψει με τα Ρωσικά μπαλέτα στην λίμνη των κύκνων του Τσαϊκόφσκι. Έχει πάρει πολλά χρυσά στον παγκόσμιο διαγωνισμό χορού του WADF.

Η μικρή γεννήθντίνα έ1ηκε 13 Φεβρουαρίου 2003 ο μπαμπάς της Ηλίας Ζαμάνος είναι Πειραιώτης όπως και η μητέρα της Βάγια Κοτρώτσου. Το 2005, σε ηλικία 2 ετών, είπε ότι θέλει να γίνει μπαλαρίνα και γράφτηκε στην σχολή χορού της Μαρίας Σταματάκη το ΧΟΡΟΛΟΓΙΟΝ όπου σπούδασε μπαλέτο τζαζ, RNB, σύγχρονο, και χιπ χοπ.

Το 2014 κέρδισε σε διαγωνισμό χορού τη συμμετοχή της στο επίσημο βίντεο κλιπ της Barbie, anything is possible, και πήγε Πολωνία όπου έγιναν τα γυρίσματα. 5/11/2015 χόρεψε με τα Ρώσικα μπαλέτα στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά στη Λίμνη των κύκνων του Τσαϊκόφσκι. Είναι μαθήτρια Λυκείου. Συνεχίζει τις σπουδές της στο μπαλέτο, και το σύγχρονο καθώς επίσης και χορών Λάτιν ευρωπαϊκών και οριενταλ, στο The dance club by Peiraias. Κάνει προετοιμασία για να δώσει στη Λυρική.

Η Κωνσταντίνα έχει κάνει σκοπό της ζωής της τον χορό και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό της να μην χορεύει έστω και μια μέρα και πέρα από δασκάλα όνειρό της είναι να χορέψει και να διαπρέψει και εκτός Ελλάδας.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην νεαρά δασκάλα χορού, που πραγματικά εντυπωσιάσει με το ταλέντο και τις επιδόσεις της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *