Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΒΑΔΑΣ – ΛΙΩΚΗΣ Κεφαλλονίτης ζωγράφος Ελλάδας και διασποράς

ΚΕΦΑΛΛΗΝEΣ6Μία ακόμη πρωτοποριακή εκδήλωση της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, έλαβε χώρα την Κυριακή 12 Μαρτίου το απόγευμα, ΕΝΤΟΣ του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιά.

Η επίτιμη Διευθύντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου κ. Κατερίνα Δελαπόρτα και ο κ. Γιώργος Ανωμεριτης, συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίουΚΕΦΑΛΛΗΝΕ1, παρουσίασαν το έργο του διάσημου Κεφαλλήνα αγιογράφου Κωνσταντίνου Λιβαδά – Λιώκη, μέσα στον ιερό ναό τον οποίον και έχει αγιογραφήσει πριν από 100 χρόνια.

Πριν τους ομιλητές, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Παύλος Σκλαβούνος, ενώ το συντονισμό έκανε η τ. Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Μαριολένη Νεοφύτου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Ιερείς π. Ανδρέας Μαρκόπουλος, π. Βασίλειος Πόππης, προϊστάμενοι των ιερών Ναών Αγίου Νικολάου, Αγίου Σπυρίδωνος, αντίστοιχα, η Υφυπουργός Εργασίας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, οι κ.κ. Βουλευτές: Νικόλαος Μανωλάκος, Τόνια Αντωνίου, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Ελίνα Βερικάκη, Παύλος Χρηστίδης, ο εφοπλιστής και ευεργέτης κ. Παναγιώτης Τσάκος, οι κ.κ. Πρόεδροι: Τριτέκνων νομού Αττικής Θεοκλήτη Φραγκιά – Μεσουρίδου, της Ένωσης Απανταχού Πυλαρέων Σταθούλα Μουστάκη, της Ένωσης Δολιχίου Ειρήνη Βενιέρη, του συλλόγου Καμιναράτων Ηλίας Γαλιατσάτος, του Συνδέσμου Πελοποννησίων και Νήσων Ιονίου Μαρία Καλογεράκου, οι κυρίες: Ακριβή Μπενετάτου, Ακριβή Κάραλη – Παπαδοπούλου.

Η ξεχωριστή βραδιά έκλεισε με τις φωνές της Ανδρικής Πολυφωνικής Χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρύκη Αθηνών, υπό την διεύθυνση του κ. Νικολάου Βάλσαμου, με ένα ημίωρο πρόγραμμα από επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *