Λέσχη Αρχιπλοιάρχων Πειραιά Κοπή πίτας

IMG_5040Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00, στην Λέσχη Αρχιπλοιάρχων Πειραιά, Φίλωνος 86, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και ακολούθησε πλούσια δεξίωση με εκλεκτό μπουφέ, προσφορά των συζύγων των μελών και των φίλων της Λέσχης και άφθονο κρασί.

Πάντα κύριοι σε όλα τους οι Αρχιπλοίαρχοι, έχουν ένα δικό τους ξεχωριστό τρόπο να διIMG_5085ασκεδάζουν και να περνούν καλά.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Γεώργιος Καλαμάρης, επίτιμο μέλος της Λέσχης και την έκοψε ο Πρόεδρος της Λέσχης κάπ τα Μαρίνος Τσάμης, πλαισιωμένος από μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, εκτός άλλων και, ο Εφοπλιστής και Εθνικός Ευεργέτης κάπτα Παναγιώτης Τσάκος, ο Βουλευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος, οι Πολιτευτές κ.κ. Σπύρος Σπυρίδων, Πέτρος Μούγιος, Μίνα Σαμαρά, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ναύαρχος Σταμάτης Ράπτης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά κ. Ειρήνη Νταϊφά, οι κ.κ. ΠIMG_5063ρόεδροι, της Λέσχης Αποφοίτων Ναυτικής Σχολής Ύδρας κάπτα Θανάσης Ζεύκης, της Πολιτιστικής Ένωσης Περάματος Χαράλαμπος Δρακάκος, ο Ναύαρχος Χριστόφορος Δρακάκος, ο πρώην Πρόεδρος και η Διευθύντρια του Χατζηκυριακείου κ.κ. Γιώργος Μπακούρης, Αναστασία Κατσιλιέρη, οι κυρίες και οι κύριοι, Βίκυ Τατσοπούλου, Φρίξος και Μάρω Δήμου, Σπύρος Ραδίτσας, Γιάννης Ηλίας, Ντίνα Τρουπιώτη, Ιωάννα Οικονομάκου, Άγγελος Γαβιώτης, Χρήστος Γερασίμου, Πρίαμος Τζήμητρας, Ηλίας Μεταξάς, Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *