Λογοτεχνικό Εργαστήρι «Εν Πλώ»  Κοπή Πίτας

Canon EOS 1000D098Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6μμ, στην αίθουσα του Ζήνωνα, Κολοκοτρώνη 80 Πειραιά, 7ο όροφο, το Λογοτεχνικό Εργαστήρι Πειραιά «Εν Πλώ», του Παύλου Φήμη, στο πλαίσιο των ανά δεκαπενθήμερο συναντήσεων των μελών του, ασχολήθηκε με το θέμα: «Αλέξανδρος Μωραϊτίδης 1850 – 1929, ο Μοναχός Ανδρόνικος, 90 χρόνια από το θάνατό του» με ομιλητή τον Παύλο Φήμη και με αναλύσεις λογοτεχνικών κειμένων μελών του.

Πάρα πολύ καλός ο Λογοτέχνης, Εκπαιδευτικός και Κριτικός κ. Παύλος Φήμης, Επικεφαλής του Εργαστηρίου, που μας έδωσε πολλά άγνωστα στοιχεία για τον μεγάλο μας λογοτέχνη Αλέξανδρο Μωραϊτίδη.Canon EOS 1000D090

Στο μέσον του δίωρου της διάρκειας των εργασιών του Εργαστηρίου, ο επικεφαλής κ. Φήμης έκοψε την πίτα της χρονιάς και ευχήθηκε σε όλους τα καλύτερα.

Μεταξύ των παρόντων λογοτεχνών διακρίναμε, εκτός άλλων και τις κυρίες και τους κυρίους, Ελένη Δάλλα, Ακριβή Παπαδοπούλου, Ελένη Αντωνάκου, Βαρβάρα Τσιάλτα, Στέλιο Τραϊφόρο, Σοφία Μαρκοζάνη, Φίλιππο Λογιωτατόπουλο, Διονύση Καλογερά, Μάνθο Παπαδόπουλο, Αναστάσιο Στέφο, Θεοδώρα Παπαλιβερίου – Φήμη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *