Μας πνίγουν οι φοροκαταιγίδες

 

Η Κυρά Όλγα έχει πολλά παράπονα, τα λέω στους επί των οικονομικών. Τα γράμματα τα μάθατε αγράμματα κι έτσι θα μας φαν τα κάτεργα. Διότι υπογράψατε νόμους κάτω από το τραπέζι που λένε ο έχων τα πολλά λεφτά, ποτέ του δεν πληρώνει.

Ζούμε στον αστερισμό των φόρων και φοροκαταιγίδων. Βάλαν κάπα [βαριά] στον Έλληνα. Και πληρώνει φόρους-φόρους-φόρους. Φίλοι μου, αυτοί υπέγραψαν και νομικώς, κατάλογο φοροαπαλλαγών πλούσιων εκλεκτών, που έβγαλαν το χρήμα εις το εξωτερικό. Έτσι φορολογούνται αυστηρώς, οι φτωχοί με βούλα και σταυρό.

Τα δικαιώματα του ανθρώπου, δεν υπάρχουν πλέον. Κατέστρεψαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο τη χώρα μας. Αγωνίζονται να εξαφανίσουν ένα έθνος ένδοξο και τιμημένο [χιλιετιών]. Γιατί όλοι σύμφωνοι και αγαπημένοι, δεν θέλουν να πάμε στα διεθνή δικαστήρια. Για να δούμε αν όλα αυτά [τα παράνομα] που μας επιβάλουν είναι νόμιμα.

Η χώρα μας έχει υποθηκευτεί με την βούλα του κράτους, για τα επόμενα 99 χρόνια. Παντού φτώχεια και πόνος, αλλά για άλλους όχι όμως. Η Ελλάδα βρίσκεται σε λάθος χέρια. Δυστυχώς αναζητείται αρχηγός. Τα προγνωστικά για το μέλλον είναι άγνωστα, το μέλλον αόρατο. Στα άδυτα της ιστορίας θα οδηγηθεί η εποχή μας. Και τότε θα είναι αργά για δάκρυα.

Διάβασα ότι ζητείται αλλαγή νόμων χωρίς δημοψήφισμα. Αυτό θα είναι το τέλος της Ελλάδος. Όπως το επιθυμείτε, εσείς οι πολυσπουδαγμένοι. Έτσι που βαδίζουμε, θυμάμαι τον Διονύσιο Σολωμό που έγραψε [παντού φόβος και φωνάρες και τρομάρα, στεναγμοί, παντού κλάμα παντού, αντάρα και παντού [ξεψυχισμοί]. Σήμερα οι Έλληνες κάθονται και κτενίζονται, αντί να ορμήσουμε.

Όλγα Κυρίτση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *