Μεγάλη δωρεά στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ

τουμπέκης μεταξάΤο Σεπτέμβριο του 2019 η εταιρεία PRODEA INVESTMENTS, αποφάσισε να προχωρήσει, σε μια σημαντική και γενναιόδωρη δωρεά κτιριακής αναβάθμισης ύψους 150.000 ευρώ σε δύο ορόφους του Νοσοκομείου μας. Η πράξη της αυτή, ήταν ένα έργο πνοής για το Νοσοκομείο μας, αλλά και σημαντικής βελτίωσης των συνθηκών νοσηλείας για τους ασθενείς.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες για την πολύτιμη συνεισφορά της και παρόλη τη δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία μπόρεσε να φέρει σε πέρας με επιτυχία την ολοκλήρωση του έργου. Η ανακαίνιση περιελάμβανε χώρους που νοσηλεύονται ασθενείς με εξειδικευμένη περίθαλψη στον τομέα των ογκολογικών παθήσεων, και συγκεκριμένα ανακαινίστηκαν Νοσηλευτικά Τμήματα όπως: η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας, το Χειρουργικό και Ουρολογικό τμήμα του 2ου ορόφου, το Παθολογικό – Ογκολογικό και Γαστρεντερολογικό τμήμα στον 3ο όροφο και επίσης το τμήμα Υποδοχής – Πληροφοριών στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου.

Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε ως ανάδοχος, η τεχνική εταιρεία VECTOR ENGINEERS M. IKE που με ιδιαίτερη υπευθυνότητα, συνεργάστηκε μαζί μας, έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, χωρίς να διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο της εταιρείας PRODEA INVESTMENTS, κ. Κωσταντίνο Σεργιάννη που στάθηκε αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια και η συμβολή του ήταν ανεκτίμητη. Επίσης ευχαριστούμε, τον Construction Director της εταιρείας VECTOR ENGINEERS M. IKE, κ. Διονύση Κορωναίο, τον Γιώργο Λάζαρη Commercial Director Engineers όπως επίσης και την κ.  Ελευθερία Κουκέλη Construction Engineer, που ήταν πάντα κοντά μας στην επίβλεψη του έργου, και συνέβαλαν ικανοποιώντας κάθε μας αίτημα και έκανε το καλύτερο δυνατό προς όφελος του Νοσοκομείου.

Γνωρίζοντας το πλήθος και το εύρος των κτιριακών αναγκών του Νοσοκομείου μας προσβλέπουμε και σε άλλες μελλοντικές συνεργασίες καθώς η προσφορά της εταιρείας PRODEA, στάθηκε ανεκτίμητη προς το Νοσοκομείο μας.

Η συνέχιση του έργου της αναβάθμισης, μας οπλίζει με δύναμη και πείσμα, και ευελπιστούμε την υποστήριξη, όλων σας καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιώσουμε την υγειονομική περίθαλψη των ασθενών.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά τους, στην κτιριακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ, καθώς αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης στο δύσκολο έργο μας στη μάχη κατά του καρκίνου.

Χαράλαμπος Τουμπέκης

Διοικητής Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *