Μεγαλειώδη εκδήλωση του Ανδρέα Ευθυμίου στο Μοσχάτο Σε στέρεες βάσεις ο Δήμος

ΕΥΘΥΜΙΟΥ3Σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/4) στο Μοσχάτο παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας, στελεχών και φίλων του Δημοτικού Συνδυασμού «Μοσχάτο-Ταύρος: Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος», καθώς και υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου και επικεφαλής του Συνδυασμού, Ανδρέας Γ. Ευθυμίου, παρουσίασε το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου νίκης στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αναφέρθηκε στο πολύπλευρο έργο της Δημοτικής Αρχής που έχει αγκαλιαστεί από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Υπογράμμισε ότι ο Δήμος διαθέτει στέρεες βάσεις, καθώς υλοποιεί μεθοδικά ένα μακρόπνοο προγραμματισμό,  με συγκεκριμένο σχέδιο και προτεραιότητες.

Επίσης, έδωσε το στίγμα για την δημοτική περίοδο 2019 – 2023, κατά την οποία ως Δημοτική Αρχή θα πορευθεί με αρχές και αξίες, εμπειρία και γνώση, σχέδιο και όραμα και θα οδηγήσει τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου στη νέα δεκαετία του 2020. Οδηγός είναι ο διευρυμένος και ενωτικός συνδυασμός, με ευρύτερες συναινέσεις κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που διαμορφώνουν μια νέα προωθητική σύνθεση.

Κάλεσε όλους τους υποψήφιους του Συνδυασμού να προχωρήσουν στον δρόμο των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών χωρίς υπερβολές και οξύνσεις, με σεβασμό στις απόψεις όλων, με το κύρος του έργου της Δημοτικής Αρχής, με ήθος, αρχές και αξίες.

Τέλος, κάλεσε όλους τους συμπολίτες στον απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, ενώ θα έχουν προηγηθεί τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού στον Ταύρο, την Δευτέρα 15 Απριλίου και του εκλογικού κέντρου στο Μοσχάτο, την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Κατόπιν, προχώρησε στην παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «Μοσχάτο-Ταύρος: Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *