ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ «ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ» ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης στη δήλωσή του τόνισε:

233335«Πειραιώτισσες και Πειραιώτες. Ο Πειραιάς νίκησε! Ο «Πειραιάς Νικητής» μπορεί να κέρδισε μία ακόμη αναμέτρηση, αλλά  κερδισμένη είναι η πόλη του Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι νικητής σήμερα. Για να συνεχίσει ο Πειραιάς τον δρόμο της αισιοδοξίας, της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης, της προόδου, της αλληλεγγύης. Αυτοί ήταν  οι στόχοι μας από την αρχή, έτσι πορευτήκαμε 4,5 χρόνια, έτσι θα πορεύτουμε για τα επόμενα 4. Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, εσείς είστε3455668 οι νικητές. Εμείς μιλήσαμε αρκετά αυτές τις εβδομάδες, αυτούς του μήνες. Όμως εσείς είστε αυτοί που πήρατε την τελική απόφαση. Εσείς είστε που κάνετε τον Πειραιά να διατηρεί την αισιοδοξία του».

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στη δήλωσή του επεσήμανε:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι, για μία μεγάλη ΝΙΚΗ, για μία ΝΙΚΗ όλων των Πειραιωτών, για έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ, για έναν Πειραιά που θα μας κάνει όλους περήφανους! Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια. Σίγουρα, αυτά τα 5 χρόνια, η Δημοτική Αρχή έχει μάθει περισσότερα, έχει μάθει και από λάθη και είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι πολύ καλύτερη και αυτό είναι που σας ενδιαφέρει όλους! Σ΄ αυτόν τον Πειραιά, στον ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ, δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε στο πλευρό μας!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, γι’ αυτόν τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Γι’ αυτές τις αγκαλιές, γι’ αυτά τα χαμόγελα, γι’ αυτή την πολύ μεγάλη αγάπη που εισπράξαμε, σε όλους τους δρόμους του Πειραιά! Και να είστε βέβαιοι πως θα είμαι δίπλα σας, να είστε βέβαιοι ότι τα επόμενα χρόνια θα περπατάμε όλοι μαζί σε έναν διαφορετικό Πειραιά, πολύ όμορφο, όπως μας αρμόζει, όπως αρμόζει σε όλα τα παιδιά του Πειραιά! Να είστε όλοι καλά, σας αγαπάμε και είμαστε κοντά σας»!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *