«Μετά τα Φυσικά» του Αριστοτέλη Σεμινάρια με τον Πάνο Μητροπέτρο

IMG_5111Κάθε Τετάρτη 7.00—9.00, στο βιβλιοπωλείο Αιγηΐς Βασ. Γεωργίου 11 Α΄ Πειραιά θα πραγματοποιείται σεμινάριο με θέμα: Αρχαία Ελληνικά από το πρωτότυπο κείμενο «Μετά τα Φυσικά» του Αριστοτέλη, με εισηγητή τον Πάνο Μητροπέτρο.

Δυστυχώς τα σεμινάρια Μητροπέτρου, τα τόσο αξιόλογα, οδεύουν προς το τέλος τους για την παρούσα χειμερινή περίοδο και θα τα αποχωριστούμε με λύπη το καλοκαίρι.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το προτελευταίο μάθημα και η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη συναισθηματικά, όμως ο Πάνος Μητροπέτρος μας υποσχέθηκε ότι κάποια στιγμή θα πραγματοποιήσει και ένα μάθημα μέσα στο Χώρο του Λυκείου του Αριστοτέλη, στην Αθήνα, όπου δίδασκε ο μεγάλος Σοφός και πανεπιστήμων της αρχαιότητας.

Μεγάλη η συμμετοχή των πιστών μαθητών του Πάνου Μητροπέτρου και αυτή τη φορά και φυσικά ο Δάσκαλος όπως πάντα στα καλύτερά του, με όρεξη και ευχάριστη διάθεση.

Ας ευχηθούμε το καλύτερο για την καλοκαιρινή περίοδο της ραστώνης, που πλησιάζει και θα περιμένουμε με αγάπη την έναρξη των νέων σεμιναρίων το Φθινόπωρο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *