Με Πειραιά Νικητή Αχριάνης, Σαβίδης

αχριάνηςΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», θα είναι ο κ. Νίκος Αχριάνης και ο κ. Δημήτρης Σαββίδης.

Ο κ. Νίκος Αχριάνης γεννήθηκε, μεγάλωσε στον Πειραιά και κατάγεται από την Μάνη. Είναι Χειρουργός Οδοντίατρος, ασκώντας εξειδικευμένη οδοντιατρική στους τομείς αισθητικής οδόντων και εμφυτευματολογίας.  Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και είναι επιστημονικός συνεργάτης σε γναθοχειρουργικά τμήματα μεγάλων ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.)

Την περίοδο 2014-2017 διετέλεσε μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ο.Σ.Π. Το 2017 ήταν υποψήφιος για το ΔΣ της Πανελλήνιας Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Δημήτρης Σαββίδης μεγάλωσε στον Πειραιά και έχει Ποντιακή καταγωγή. Είναι χειρούργος ουρολόγος, ελεύθερος επαγγελματίας. Διατελεί μέλος της ελληνικής και ευρωπαϊκής Ιατρικής Ουρολογικής Εταιρείας. Διατηρεί ιατρείο στον Πειραιά.

Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε: «O Νίκος Αχριάνης και ο Δημήτρης Σαββίδης συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον «Πειραιά Νικητή» ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο Νίκος Αχριάνης είναι ένας αξιόλογος επιστήμονας, ο

οποίος είναι μέλος Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά και μέλος στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. Ο Δημήτρης Σαββίδης κατάγεται από τον Πόντο, είναι γιατρός και διατηρεί ιατρείο στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.  Πιστεύω πως πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα σε καταρτισμένους Πειραιώτες, να συμμετέχουν στα κοινά της πόλης μας. Προχωράμε όλοι μαζί, για έναν καλύτερο Πειραιά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *