Με Πειραιά Νικητή η Άρτεμις Πινακουλάκη

 

ΛΕΟΥΣΗΥποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι η κα Άρτεμις Πινακουλάκη-Λεούση.

Η κ. Πινακουλάκη-Λεούση κατοικεί στον Πειραιά. Είναι ιατρός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και διατηρεί

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του καλωσορίσε την Άρτεμις Πινακουλάκη-Λεούση στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», τονίζοντας πως πρόκειται για μια αξιόλογη επιστήμονα με επιτυχημένη πορεία στον χώρο της Ιατρικής. «Η κα Πινακουλάκη-Λεούση είναι μια ευγενής και δραστήρια γυναίκα, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας, αγαπάει τον Πειραιά και επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε από το 2014, προκειμένου να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και μέλος σε σημαντικούς ιατρικούς συλλόγους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Η κ. Άρτεμις Πινακουλάκη -Λεούση σε δήλωσή της επεσήμανε:

«Δεν είμαι πολιτικός, είμαι γιατρός με εξειδίκευση στη Δερματολογία και στην Αφροδισιολογία και θα μιλήσω απλά και από καρδιάς. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του Γιάννη Μώραλη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής». Θεωρώ καθήκον και υποχρέωση του κάθε πολίτη, να μετέχει ενεργά στα κοινά. Αγαπώ τον Πειραιά, κατοικώ στον Πειραιά, εργάζομαι και ασκώ την επιστήμη μου στον Πειραιά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *