Με Πειραιά Νικητή η Γεωργία Μίληση

 

ΜΙΛΗΣΗΥποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι η κα Γεωργία Μίληση (Γωγώ).

Η κα Μίληση γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Είναι επιχειρηματίας, διαθέτοντας start up για τη διαχείριση αποσκευών με έδρα στον Πειραιά, ενώ παράλληλα εργάζεται σε Ναυτιλιακή εταιρεία.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Xαίρομαι ιδιαίτερα για την υποψηφιότητα της Γεωργίας Μίληση στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για μια αξιόλογη και δραστήρια νέα γυναίκα, η οποία αναπτύσσει επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα στην πόλη μας. Πιστεύω πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμπορεύονται μαζί μας Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν πετύχει στη ζωή τους και έχουν ως γνώμονα για την υποψηφιότητά τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, την προσφορά στην πόλη που μεγάλωσαν και ζουν».

Η κα Γεωργία Μίληση σε δήλωσή της επεσήμανε:

«Mε ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Ένας συνδυασμός που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή με το όραμά του για τον Πειραιά. Ελπίζω να βάλω και εγώ τις δυνάμεις μου και να συμβάλω,  ώστε το έργο το οποίο στοχεύει να υλοποιήσει ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής», να επιτευχθεί πιο γρήγορα για έναν φωτεινό και πιο δυνατό Πειραιά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *