Με Πειραιά Νικητή.. Κασιδιάρης Γιάννης – Σταματελάτος Κώστας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ1Δύο ακόμα υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι συντάσσονται με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Πρόκειται για τον κ. Γιάννη Κασιδιάρη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα και τον κ. Κωνσταντίνο Σταματελάτο, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα.

Ο κ. Γιάννης Κασιδιάρης είναι 25 ετών και κατάγεται από τη Μάνη. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστήμιου και κάτοχος μεταπτυχιακού Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις logistics, σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις καθώς και σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον χρηματοοικονομικό τομέα.

Διατελεί τομεάρχης Ενέργειας & Περιβάλλοντος στη ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά και Νήσων και Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σταματελάτος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά του στην Παλαιά Κοκκινιά.

Διατηρεί κατάστημα φωτισμού – ηλεκτρολογικού υλικού.

Είναι Πρόεδρος της Δ’ ΔΗΜ.ΤΟ Καμινίων Νέας Δημοκρατίας. Έχει διατελέσει μέλος σε εξωραϊστικούς, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους με ανάλογη δράση και προσφορά. Είναι επί σειρά ετών επίτροπος στον Ι.Ν Θείας Μεταμορφώσεως  του Σωτήρος Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως ολοένα και περισσότεροι Πειραιώτες που αγαπούν την πόλη τους, συστρατεύονται με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», για να συμβάλουν στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να κάνει η πόλη μας ακόμα μεγαλύτερα βήματα προόδου. «Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον Γιάννη Κασιδιάρη και τον Κωνσταντίνο Σταματελάτο, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Ε΄ και στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα αντίστοιχα. Πρόκειται για δυο δυναμικούς συμπολίτες μας,  οι οποίοι έχουν γνώση των προβλημάτων  της Κοινότητάς τους και συμμετέχουν μαζί μας στις δημοτικές εκλογές, έτσι ώστε να συμβάλουν στη βελτίωση της περιοχής τους.».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *