Με Πειραιά Νικητή.Μακρής, Ατζεμιάν, Μπουλιέρης

μακρήςΥποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», θα είναι ο κ. Μακρής Χρήστος και ο κ. Ατζεμιάν Παναγιώτης (Β΄ Δημοτική Κοινότητα) καθώς και ο κ. Μπουλιέρης Γεράσιμος (Μάκης) (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα).

Ο κ. Μακρής Χρήστος γεννήθηκε στον Πειραιά και είναι εκπαιδευτικός. Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας  Λαμίας και Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Κοινοτικός Σύμβουλος στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», και Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά.

Ο κ. Ατζεμιάν Παναγιώτης μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι πτυχιούχος στοματολόγος, χειρούργος οδοντίατρος και εργάζεται στο οδοντιατρικό ιατρείο της οικογένειάς του στον Πειραιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού από την Ιατρική Αθηνών.

Ο κ. Μπουλιέρης Γεράσιμος (Μάκης) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Π. Κοκκινιά και αποφοίτησε από το Λύκειο Π. Κοκκινιάς. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας. Έχει διατελέσει Σύμβουλος στο Δ’ Διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος επιτροπής παιδείας (Δ.Ε.Π.) Δ΄ Δημοτικού Διαμερίσματος και Αντιπρόεδρος στο Δ2 ΚΑΠΗ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:

«Καλωσορίζω στον «Πειραιά Νικητή» τον Παναγιώτη Ατζεμιάν, έναν νέο Πειραιώτη επιστήμονα, με όρεξη και διάθεση να προσφέρει στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα. Υποψήφιος εκ νέου θα είναι και ο εν ενεργεία Κοινοτικός μας Σύμβουλος Χρήστος Μακρής, ο οποίος τα τελευταία 4,5 χρόνια συνέβαλε με εποικοδομητικές προτάσεις στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα, ενώ με τον «Πειραιά Νικητή» συντάσσεται και ο Γεράσιμος Μπουλιέρης, ένας ενεργός πολίτης με εμπειρία στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *