Με Πειραιά Νικητή.Μαυρέα- Γιαννίου, Κωνσταντινίδου-Ηλιάκη, Μαρινάκη-Πετράκη, Σαμοθράκης

ΠΕΙΡΑΙΑΣ3Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές  εκλογές του Μαΐου, θα είναι οι κυρίες Μαυρέα-Γιαννίου Ευγενία (Νένα), Κωνσταντινίδου-Ηλιάκη Μαρία, Μαρινάκη-Πετράτου Αθανασία και ο κύριος Σαμοθράκης Μάρκος (Μάριος).

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Η κ. Μαυρέα-Γιαννίου Ευγενία (Νένα), γεννήθηκε και κατοικεί στο Νέο Φάληρο. Σπούδασε στη Γαλλική Ακαδημία και μιλά Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά. Εκλέγεται από το 1986 Κοινοτική Σύμβουλος στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, ενώ διατελεί επί σειρά ετών Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της  Κοινότητας. Είναι εγγεγραμμένο μέλος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Νέου Φαλήρου από το 1983 και γραμματέας αυτής επί σειρά ετών. Είναι εν ενεργεία Κοινοτική Σύμβουλος στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Η κ. Κωνσταντινίδου-Ηλιάκη Μαρία γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Νέο Φάληρο. Έχει σπουδάσει Οικονομικά. Εκλέγεται  επί 16 συναπτά έτη στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα. Είναι μέλος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου, έχει διατελέσει γραμματέας και μέλος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέου Φαλήρου και υπήρξε μέλος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και ταμίας στο Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου. Είναι εν ενεργεία Κοινοτική Σύμβουλος στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Η κ. Μαρινάκη-Πετράτου Αθανασία γεννήθηκε, μεγάλωσε στον Πειραιά και ζει στο Νέο Φάληρο. Είναι πράκτορας γενικού τουρισμού και σκαφών αναψυχής. Είναι μέλος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου, μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Πειραιά ενώ έχει υπάρξει υπαρχηγός στο 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέου Φαλήρου.

Ο κ. Σαμοθράκης Μάρκος (Μάριος) είναι συνταξιούχος οικονομολόγος και μέλος Δ.Σ. της εταιρείας ΣΑΜΟΤΕΛ ΑΕ. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών, Στατιστικής Ανάλυσης και Marketing  της Ανώτατης Βιομηχανικής Πειραιά.

Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου εταιρειών ΣΑΜΟΤΕΛ ΑΕ, Οικονομικός Διευθυντής στο High Technology Center S.A., Οικονομικός Διευθυντής στην εταιρεία INFOPLAN AE και λογιστής στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Εκλέγεται Σύμβουλος στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα από το 2002. Είναι εν ενεργεία Κοινοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα Κοινοτικών Συμβούλων στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι όλοι τους δραστήριοι Πειραιώτες, ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας και γνωρίζουν καλά τα ζητήματα της περιοχής τους. Οι κυρίες Μαυρέα και Κωνσταντινίδου καθώς και ο κ. Σαμοθράκη

ς είναι εν ενεργεία Κοινοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό μας, ενώ η κ. Πετράτου είναι εκ νέου υποψήφια στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα. Είναι σημαντικό για να ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας Πειραιώτες με διάθεση προσφοράς. Πιστεύω πως με το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για την Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, θα συμβάλουν στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014 για να γίνει ο Πειραιάς, η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *