Με Πειραιά Νικητή..Μυτιληναίου, Βανδώρου, Λογοθέτη, Τζανής

Τζανής ΕυάγγελοςΥποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι oι κυρίες Μυτιληναίου Σταυρούλα, Βανδώρου Χριστίνα, Λογοθέτη Ειρήνη και ο κ. Τζανής Ευάγγελος.

Η κ. Μυτιληναίου Σταυρούλα γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Νέο Φάληρο. Σπούδασε οδοντοτεχνική και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Φαλήρου.

Η κ. Βανδώρου Χριστίνα γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Νέο Φάληρο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Έφορος στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Νέου Φαλήρου, του 1ου Δημοτικού σχολείου Νέου Φαλήρου και του Γυμνασίου Νέου Φαλήρου.

Η κ. Λογοθέτη Ειρήνη γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στο Νέο Φάληρο. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας και πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Υπηρετεί τη δημόσια εκπαίδευση από το 1999 και είναι νηπιαγωγός στο 1ο Νηπιαγωγείο Νέου Φαλήρου.

Ο κ. Τζανής Ευάγγελος ζει στον οικισμό των Μικρασιατικών στην περιοχή του Μικρολίμανου από το 1975. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με τον κλάδο της Ναυπηγικής επί 36 συναπτά έτη. Το 2009 εκλέχθηκε και διατελεί μέχρι σήμερα, Πρόεδρος του Συλλόγου Απόγονων Μικρασιατών Προσφύγων 1922 Μικρολίμανου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα τεσσάρων Κοινοτικών Συμβούλων στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι όλοι τους επιτυχημένοι Πειραιώτες, ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας και γνωρίζουν καλά τα ζητήματα της περιοχής τους. Είναι σημαντικό για τον συνδυασμό μας να ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας Πειραιώτες, με διάθεση προσφοράς. Πιστεύω πως με το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για την Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, θα  συμβάλουν στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014 για να γίνει ο Πειραιάς, η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε. Στόχος μας είναι στην επόμενη θητεία μας, να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις Δημοτικές Κοινότητες. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τον Πειραιά που ονειρευόμαστε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *