Με Πειραιά Νικητή Παπαματθαίου, Σοφιανόπουλος

παπαματθαίουΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι η κ. Ασπασία Παπαματθαίου και ο κ. Μανώλης Σοφιανόπουλος.

Η κ. Ασπασία Παπαματθαίου μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και διαθέτει μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Εργάζεται σε εταιρεία επιθεωρήσεων πλοίων στον Πειραιά.

Ο κ. Μανώλης Σοφιανόπουλος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι υποψήφιος Διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και νέος ερευνητής σε έργα πληροφορικής. Είναι μέλος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΟΜΕ-ΟΤΕ και μέλος της Γραμματείας Νέων Εργαζομένων ΓΣΕΕ.

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Καλωσορίζω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Ασπασία Παπαματθαίου και Μανώλη Σοφιανόπουλο, δυο νέους Πειραιώτες οι οποίοι γνωρίζουν τα θέματα που απασχολούν τον Πειραιά, αγαπούν την πόλη μας κι επιθυμούν να προσφέρουν. Χαίρομαι γιατί το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» ενισχύεται όλο και περισσότερο με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών, οι οποίοι έχουν διαπιστώσει το έργο που έχει υλοποιηθεί στην πόλη τα τελευταία 4,5 χρόνια και επιθυμούν να συμβάλουν στη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκινήσαμε το 2014, για έναν καλύτερο Πειραιά. Τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *