Με Πειραιά Νικητή.Σίνη, Γεωργούλης, Αλεξανδράκης, Δημητρόπουλος

αλεξανδράκηςΤέσσερεις ακόμα υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι συντάσσονται με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Πρόκειται για την κα Ελένη Σίνη, τον κ. Ευάγγελο Γεωργούλη και τον κ. Ιωάννη Αλεξανδράκη υποψήφιους στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα και τον κ. Βασίλη Δημητρόπουλο υποψήφιο στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα.

Η κ. Ελένη Σίνη έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Είναι συνταξιούχος και είχε εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι μέλος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια».

Ο κ. Ευάγγελος Γεωργούλης έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά «Jeanne D’arc» και σπούδασε Τουριστικές Επιχειρήσεις στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Ασχολείται με τη Ναυτιλία στην οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στον Πειραιά.

Ο κ. Ιωάννης Αλεξανδράκης ζει στον Πειραιά. Είναι συνταξιούχος τεχνικός του ΟΤΕ. Είναι μέλος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια». Έχει διατελέσει Σύμβουλος στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα.

Ο κ. Βασίλης Δημητρόπουλος μεγάλωσε και ζει στο Ν. Φάληρο. Είναι συνταξιούχος τραπεζικός. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Φαλήρου και στο Γυμνάσιο Ν. Φαλήρου.

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Καλωσορίζω τους Βασίλη Δημητρόπουλο, Ιωάννη Αλεξανδράκη και Ελένη Σίνη, οι οποίοι συμπορεύονται με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» ως υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Είναι συμπολίτες μας που γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής τους και μπορούν να συνεισφέρουν, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων στις Κοινότητες που είναι υποψήφιοι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *