Με Πειραιά Νικητή…Τσελεκίδου και Νομικού

ΤσελεκίδουΥποψήφιες Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι οι κυρίες Τσελεκίδου Πασχαλιά (Λίτσα) και Νομικού Φλώρα.

Η κα Τσελεκίδου Πασχαλιά (Λίτσα) μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Υπήρξε στέλεχος της ΟΠΑΠ Α.Ε, διετέλεσε Διευθύντρια ανταποδοτικών χορηγιών της εταιρείας και ίδρυσε τον τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων και πρώην υπαλλήλων της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Η κα Νομικού Φλώρα γεννήθηκε στον Πειραιά και είναι επιχειρηματίας-ιδιοκτήτρια καταστήματος στην πλατεία Σερφιώτου στην Καλλίπολη. Διατελεί μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Είναι βραβευμένη ως γυναίκα επιχειρηματίας Image & Quality.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Οι κυρίες Πασχαλιά Τσελεκίδου και Φλώρα Νομικού θα είναι υποψήφιες Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για δυο δυναμικές γυναίκες οι οποίες συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές, καθώς επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια μας που έχει ως στόχο να αλλάξει προς το καλύτερο ο Πειραιάς. Η Πασχαλιά Τσελεκίδου είναι μια Πειραιώτισσα με σημαντική επαγγελματική πορεία και η Φλώρα Νομικού είναι μια δραστήρια επιχειρηματίας της πόλης μας. Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» ενισχύεται όλο και περισσότερο από ενεργούς πολίτες. Τις καλωσορίζω και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *