Με ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ο Μύρων Σπιθάκης

ΣΠΙΘΑΚΗΣΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο κ. Μύρων Σπιθάκης.

Ο κ. Σπιθάκης είναι Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. και Διδάκτωρ του Ε.Μ.Π. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. επί μια δεκαετία, με διδακτικό και ερευνητικό έργο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του επεσήμανε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο φίλος Μύρων θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό μας. Πρόκειται για έναν αξιόλογο επιστήμονα, φίλο και συνεργάτη, ο οποίος τα τελευταία 4,5 χρόνια έχει βοηθήσει με την επιστημονική του κατάρτιση αλλά και την καθημερινή του διαρκή ενασχόληση σημαντικά, τόσο στο σχεδιασμό και όσο και στην υλοποίηση έργων στην πόλη μας».

Ο κ. Μύρων Σπιθάκης τόνισε  σε δήλωσή του:

«Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την τιμητική πρόταση του να είμαι υποψήφιος. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε αυτή η Δημοτική Αρχή πριν από 4,5 χρόνια».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *